Ayah & Ibu

•September 22, 2010 • Leave a Comment

Salam,

Ini adalah Ayah dan Ibu kepada Abdul Rahim – sahabatku. Ayahanda beliau baru sahaja meninggal dunia pada 20 September 2010. Marilah kita semua sedekahkan Al-Fatihah.

Medium – Coral Painter – Oil Brush

TC Teaser 2nd Come Back

•August 5, 2010 • Leave a Comment

Teluk Chempedak Come Back untuk kali ke-2. Yeah!!! Enjoy!!!

Photo by Shuk       Edit by Me      Thanx to Kak Izan n d family
Edit by me

U/Construction

•June 14, 2010 • Leave a Comment

Coming soon. Sorry Im, lambat siapkan.

Cebisan di Melaka

•March 21, 2010 • Leave a Comment

Breakfast sorang

•January 4, 2010 • Leave a Comment

Awal pagi shopping mall baru bukak. Aku pon pi la bekpes sorang. Malas nak balik umah kat cheras tu awal, so merewang kat Sunway Pyramid. Sambil tu gak bleh cuci mate tengok baju. Dah lame tak kua sorang. Layan jugak. Aku pon snap a few pics pakai henset kat ‘pekan lama kopi putih’, while waiting makanan sampai.

[Thursday, November 26, 2009, 10:24:14 AM]

HAPPY NEW YEAR TO 2010!! Harap ‘durian runtuh’ tahun ni!~

Swallow

•September 1, 2009 • Leave a Comment

swallow

Artwork terbaru. Medium PS and some photos from deviantart. Ahhh… crap!

Kusam

•August 20, 2009 • 2 Comments

0100

Bile rindu pada lukisan. Nak lukis dah buntu. Di kala mase berlalu aku terpaku, fikirkan di mana aku berada sekarang. Aku pejamkan mata tetapi ia masih muncul. Aku hanya berharap segala bakat yang diberi olehNya digunakan sebaiknya dan ia akan mati bersamaku. Itu seni, cintaku.

Tiba-tiba daku melayang. Fikiran pun melayang. Chow!