Nani Mastina & Al Izudin

nani00

Aahh…siap pun potret suami isteri ni. Siap dah lame dah, cume nak print je. Last sekali aku beli kan photo frame sekali. Tunggu nak bagi tuan nye badan je. Happy 1st Anniversary to both of you. Dah lame lepas dah pon. Ini sebenarnye pemberian cik Nani kepada suaminye untuk ulang tahun diorang. Aku yang siap kan lambat. Sorry Nani ^_^. Maaf kualiti gambar tak cun sebab camera compact gue ni lense dah rosak.

Advertisements

~ by o0sidekick0o on June 8, 2009.

2 Responses to “Nani Mastina & Al Izudin”

  1. yg hasil digital nyer mne…kasi up la skali… ;p
    kedut2 baju tu best… 😉

  2. Hmm makaseh ye cik liza.. suami saya sangat suka… lepas ni lukis gamabr baby i pulak ye.. ahaks…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: