Artwork 040509

artwork040509

Yey! Finally siap 99%…hahaha malas nak usik dah. Nak buat yang lain plak. Next will be couple portraits. Yela nak cari duit sambil menambah artwork untuk mengasah ape bende lagi yang belom diasah. Cheh, kikiki. Baru dlm warming up, blom siap lagi. For information bagi sesape mahu gue melukis portrait anda mahupun sesiapa, you guys can contact gue or tinggalkan mesej kat blog ni atau send email di alyssa_rag@yahoo.com. Aku buat bukan free tapi kena bayarlah. Baru je nak start ni. Mane tau ade rezeki, boleh jadi macam pakcik sedara aku kikiki. Ni kira freelance aku. Bayaran tak mahal pon. Lagipun aku baru lagi so murah lah. Nak digital atau traditional pun boleh. Anyway aku suke melukis potret budak-budak ^_^. Bahan yang diguna seperti pensil, kale pensil untuk tradional dan digital aku guna Photoshop, Coral Painter atau ArtRage (mouse+wacom). Saiz boleh di bawak bincang. Gue ni tak delah seterel mane. So sesape nak tengok hasil artwork aku tu boleh ke link deviantart ni. TQ.

Advertisements

~ by o0sidekick0o on May 5, 2009.

3 Responses to “Artwork 040509”

  1. tahniah…dah maju kedepan setapak…aku tumpang gembira tuk kwn2
    nice work liza.u got ur own style

    • thanx bro..aku memang memerlukan sokongan drp member2, ko informla sesape yg nak aku lukiskan potret diorg.ok…thanx again…nanti kite shooting same2 gik erk..rindu nak posing ah..hehehehe ^_^

  2. bile nak buat tuk aku lak??? ;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: