To KLCC for 60 Hours

klcc1

klcc2x

For 60 hours turn of the lights day I went out dengan member aku. Hang around dekat Bukit Bintang berejam menunggu sorang sorang datang coz semua datang dari arah yang berlainan. Then pi ke pavillion sebb member aku si Oi nak pi Roxy bli jean dan so on. Di situ mengambil mase jugak. Biaselah pompuan shopping. Next pi ke KLCC berjalan kaki sambil-sambil posing di depan kamera, jadi pelancong sekejap. Bile tiba di KLCC memang besemangat nak tengok camne KLCC ni tutup lampu satu building. Kat menara bangunan Maxis tu ade jam, so kiteorg lepak kat air pancut sambil melihat air pancut menari-nari. Memang ramai orang. Masing-masing menunggu time je. Mane-mane yang ade camera tu, tembak sane tembak sini. So bile tibe pukul 8.30 pm start la KLCC punye lampu tutup bermula dari atas tutup one by one. Sampai je ke part shopping mall klcc lampu tak tutup. Ade certain lampu je tutup, yela takut nak ambil risiko. But few shops and restaurants ade yang tutup lampu, siap pasang lilin lagi. Memang tak terasa sangat ah sebb kat taman kiteorg lepak tu spotlight kat lua terang benderang. Kiteorg memang hampa la. Nak buat camne, kalu tau kiteorg pi Capsquare je. Anyway kiteorg still enjoyed balik pun lewat dalam kol 11 baru sampai umah. Smua naik pengangkutan awam ^_^

Kekawan yg join hari tu adelah Parim, Ejal, Oi, Ros, Nurli, Bulat n me’

Photos di atas captured by Parim si rambut maggi’

Salam

Advertisements

~ by o0sidekick0o on April 9, 2009.

2 Responses to “To KLCC for 60 Hours”

  1. aaaa…aku takde gambar2 ni…rahim tak bg…huhuhu…

    parim si rambut maggi???? hahahaha….

  2. hahaha…i like…parim si rambut maggie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: