Jason Mraz Live In Malaysia

jm_live_in_msia

ticket_jmraz

Place: Stadium Negara

Date: 4th March 09 (Wed)

Time: 8.00 pm

Wahhh…akhirnya aku beli jugak tiket ni. Searching for friends sesape yang nak pergi ke concert Jason Mraz ni susah jugak sebenarnya. Tak ramai yang nak pi. Nak nak pulak dia buat time weekdays, time orang kerja plak. Aku tak sangka pulak tiket Jason Mraz ni boleh sold out dengan cepatnya. Sebenarnya nak beli awal-awal tapi tula duk cari member nak tengok, tak ade plak yang nak join. Last sekali aku pujuk si Elly pi. Nak tunggu dia pikik ambil masa gak tu. Esok nye dia kompom cakap nak pi. Yes! Kiteorg nak beli tiket RM 88 punye. So pegi la ke axcess outlet terdekat kat rumah sewa aku ni ha, Sunway Pyramid Parkson. Pergilah hari Jumaat malam lepas sebelum Parkson tu tutup. Dengan gembiranya nak beli la tiket berharga RM 88 tu. Sekali dia cakap sudah sold out. Hah! biar betul. Elly ni pon tanye dengan penuh besungguh-sungguh. ‘Kat semua tempat sudah sold out jugak ke?’ iaitu sebanyak 3 kali untuk memastikannye. Kiteorg pon kecewas la. Sebb pikik pasal budget kan. Member aku Elly ni pulak tahun ni nak melancong. Aku ingat nak beli ticket RM 138 tu. Tapi aku ni bukanlah die hard fans si Jason Mraz ni. Sebb bile tengok kat youtube, dia punye performance memang best. Sempoi but still the best. At last kiteorg dicided ambik ticket RM 68 lah. We accept it with hati terbuka. Hahaha! tak sangka boleh sold out. Maybe sebb Rihanna punye concert postponed and then plak Sunburst artist luar negara yang diorg harapkan datang takde plak dalam list. Harap JMpunye concert ni berjalan dengan lancar, takde posponed ke. Dah lame gue tak pi concert. Sesape yang pi ni hope enjoy yourself. Aku kene hafal balik lagu-lagu JM ni balik. Kikiki! tata ^^~

oO_Oo

Advertisements

~ by o0sidekick0o on February 15, 2009.

One Response to “Jason Mraz Live In Malaysia”

  1. nak itut…nak itut…nak itut….
    mcm best jee….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: