New Artworks Jan ’09

artworks_09

Yup this are my latest artworks that I’ve done.

Kalau nak tengok full drawing sile ke link deviantart saye, ye.

Mostly this artworks I buat kat tempat kerja, cos I’m free at that time. Ade gak sikit buat kat umah. Kat umah ade tilam tu susah sikit nak siapkan ^^. Painting and drawing is part of my life, cos I minat seni n suke sangat. Tapi kadang-kadang tu bile malas dah tibe memang tak buat langsung. Kalau dah rajin dah tak bleh berenti plak. Hahahah!

Okla, chow for now. Nak teman mak pi JJ. Nanti dapat sikit ‘tips’ bleh shopping sementara gaji tersangkut ni ^^

oO_Oo

Advertisements

~ by o0sidekick0o on February 7, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: