Biru Sebijak Laut (2004)

bentung3Dunia Kecil Animation Workhouse

all3

all2


Ini dia ‘Biru Sebijak Laut’ aka ‘Fish Tales’ yang pernah ditayangkan di RTM long time ago.

Masa ni aku tengah practical kat Bentung, Pahang (2004). Nak pogi Genting pun dekat je.

So this are few sketches yang di conteng di buku laporan kiteorg.

Memang tiap-tiap hari kene tulis, scene dan pergerakan character pon sekali kene ceritakan.

Kalau boleh lukis key dengan inbetween skali. Tapi tulah I’m so bz kejar dateline, slalunye balik pukul 2-3 pagi. Fuh!

But ape-ape pon kiteorg memang seronok & enjoy coz dapat pengalaman yg ‘kewl’ & hotz’a hehehehe!

Aaahh miss nak buat animation…^^~

yang mane satukah pilihan character anda? si ikang..si gamat..si belut..yang lain aku tak tau nak tulis pe..lupe plak ^^

oohh ye sorry le, I don’t have a scanner so shoot jo la…gambo blur…so korang pandai-pandailah sharpkan mate tu ye.

Sketches I memang buwok pon kikiki~

oO_Oo

Advertisements

~ by o0sidekick0o on January 22, 2009.

2 Responses to “Biru Sebijak Laut (2004)”

  1. GILER OLDSKOOL :-}
    Dunia kecil………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: