Kerja separuh jalan

•June 20, 2012 • Leave a Comment

Image

Advertisements

Wedding Ilustration

•May 23, 2012 • Leave a Comment

Wedding Caricature

•February 14, 2012 • Leave a Comment

Setelah sekian lamanya, memang sangatlah lama. Caricature done by me. Tulah kan sempoi sangat. Time ni buzy, tapi disebabkan adik ku Nana perlukan pertolongan aku pon buat la. Kalau tidak memang nak bagi dia yang tak colour lagi, sebab memang buzy dengan kerja kat office. Terpaksa guna pakai flash. Emm… sebab tu je yang boleh buat keje siap dengan cepat. After that convert jadi AI. ~Fuh siap jugak, then I send it to her. Nana yang buat background tu. Lagi bagus kalau ade shadow kan? bakal pengantin nak cepat. Tunggu je lah artwork baru nanti. 🙂

Logo for The Shape Shop

•September 8, 2011 • Leave a Comment

 

Assalammualaikum? Dah lama tak updated blog ni. Sibuk sangat! Anyway I ada jual baju preloved online. Still in good condition.

Sila lah jenguk blog ini http://theshapeshop.blogspot.com. Belom lagi letak logonya. Mane satu aku nak pilih ni.

♀Geisha |soon

•March 10, 2011 • Leave a Comment

Assalammualaikum? Hello everyone! Ok, ini adalah painting yang aku buat guna Painter but not done yet. Still ada tambahan kena buat. I’m gonna do it just like poster. This is just one character. I will add a few drawing next. Saja nak post dulu mana yang dah siap. Tunggu ya!

3D Text Sidekick

•February 8, 2011 • Leave a Comment


I tried this 3d text tutorial with my own style. I’m not really good with photoshop cause everytime I did the tutorials mesti lepas u lupa. Sebab benda-benda macam ini kena practice selalu. I kind of  like this 3d text effects. The resolution actually must be 150 – 300, but the I done it 72. Tersilap, lain kali je lah patah balik.

Pertunangan Fauziah & Iznan 01|01|11

•January 13, 2011 • Leave a Comment


Tahniah! kepada sahabatku AG yang telah pun bertunang pada hari Sabtu hari tu. Ini adalah gambar yang tak seberapa sangat, yang sempat ditangkap. I’m bad photographer.

Happy New Year! Everyone!